söndag 14 juli 2013

En liten löparresa!

Drömmer mig bort för ett tag. Om mindre än 24 timmar befinner jag och Henrik oss på en liten löparresa till Budapest och längs Donaus strand och gångstråk. En liten paus/vila på ett café någonstans med solen i ansiktet och en kopp kaffe i handen. Eller kanske käkar vi en gulaschsoppa till lunch och en Langos till middag. Vad vet ja...hur som helst ska det bli helt fantastiskt underbart och det känns som om fjärilarna i magen virvlar runt stressartat i jakten på att komma ut.

Donaufloden

Vi kommer att bo ganska nära en park med den välkända Gellert Hill och dess Citadella, ett gammalt fort med panoramautsikt över Donaus åtta broar. Det är dit ska vi ta oss med löparskorna på. Springa genom gator och torg, kämpa oss upp för kullen för att sen belönas med den fantastiska utsikt som utlovas. Det kommer bli svettigt, varmt och svindlande underbart.

Citadella, Gellert Hill

Har aldrig varit på en sådan här resa tidigare, där vi har för avsikt att springa oss fram till olika sevärdigheter och det ska bli spännande att se hur det går. Förutom härliga löparpass ingår det även promenader och spabad så det är inte bara löparskor som följer med i packningen...bikini och ett par solbrillor. Tror det räcker så!


Ska vi verkligen bo här? Japp!

Blogga från Ungern? Vi får väl se...håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar