tisdag 24 september 2013

En äkta kärleksförklaring (Martina)

Jag har sagt det förr och jag säger det gärna igen. Jag ÄLSKAR cirkelträningen på måndagar med Världens-starkaste-Nina.

Att det just är på måndagar är nog det absolut bästa av allt. Istället för att känna att måndagar är lika svarta som synden och ett otroligt korkat påhitt av den store blå, där allt du önskar dig är att förlänga söndagarna med måndagar och få fortsätta ligga kvar i sängen fram till lunch för att sedan förflytta dig några meter till soffan och glutta på serierepriser ytterligare några timmar... ja då är det dags att omprioritera ditt liv.

Det är med glädje jag vaknar på måndagmorgon med en längtan likt en en 6-årings väntan på julafton. Att få veta att kvällen kommer att spenderas i svett och total utmattning och samtidigt vara lika lycklig över det som ett barn på Leos Lekland är svårt för vissa människor att förstå. Då har de heller inte fått uppleva äkta träningslycka.

Cirkelträningen är som en 60 minuters lång intervall där varje konditionsövning och varje styrkeövning får dig totalt knäsvag och kraftlös likt en människa som aldrig någonsin har tränat i hela sitt liv och som just då har en enorm längtan bort därifrån och att aldrig någonsin få komma tillbaka igen. Trots detta är det som världens bästa uppåtjack och värt varenda svett och yrselkänning för allt i hela världen.

Cirkelträningen handlar inte om att bygga upp sig till ett muskelberg likt Mr Schwarzenegger med gigantiska muskler som vilken sekund som helst kan spricka för att sen se att det enda som fanns i muskelvävnaden var anabola. Att bygga upp en stark kropp som kan bära dig fram likt en geopard på jakt efter sitt byte har bara en massa fördelar. Upprät,t snygg hållning, starka rygg- och magmuskler och sund kropp ger dig även ett välmående inre.

Ikväll står det dessutom supertusingar på löparschemat och träningsvärken sitter denna gång i rumpan och ryggen så jag hoppas att benen orkar rulla på i rätt tempo denna gång.

Love, peace och en och annan kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar