söndag 19 januari 2014

En träningsfri helg (Martina)

Jaha... så var det söndagkväll igen.

Hade sett fram emot att få springa i skogen under lördag förmiddag men vaknade av att igelkotten var på besök i min hals. Återigen så är den där kotten absolut inte välkommen och gillar inte när han tränger sig på så där oanmäld. Blev låååång frukost istället för att sedan tillbringa resten av dagen och kvällen i friidrottshallen då det var Inlagda Gurkspelen i stan, en stor inomhustävlingen, som pågick hela helgen. Den fantastiska tösen kom hem med en silvermedalj på 60 m med tiden 9,45 vilket var ett PB med hela 2 tiondelar. Fantastiskt bra jobbat!

I morse var kotten fortfarande kvar i halsen och tydligen har dennes släktingar och vänner även bosatt sig hos dottern och mannen. Blev en låååång frukost istället med massor av nyttigheter.

En liten vitaminshot av äpplen och rödbetor 
borde hålla igelkotten på avstånd. 

Däremot hade vi tillräcklig med energi och ork för att ta oss ut och åka längdskidor. Runt golfbanan med vinden pinande i ansiktet stakade vi oss fram. 6-åringen fick ett skidpaketet med rubb och stubb i julklapp och var så klart överlycklig. Han pratade konstant i 4 km och verkade inte ett dugg berörd av blåsten och fortsatte prata konstant resten av dagen. Tänk vad lite snö kan göra för humöret och jag har verkligen längtat efter att få åka runt hela familjen. En perfekt sysselsättning som passar oss alla

Här kan man ta sig en lite paus om man känner för det, 
men inte vi heller då lille-man mantrade om att riktiga 
skidåkare vilar aldrig. 

Blev ingen löpning eller annan träning idag heller och det tråkiga i denna historia är att jag inte har sprungit någonting alls denna vecka. Fy... måste bli ordning på det till nästa vecka och håller tummen... då två tummar tydligen betyder otur... att våra inkräktare har blivit tillräckligt rädda för rödbetsjuicen att de flytt sin väg till imorgon och för gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar